Jednostki patronackie
WYKAZ SZKÓŁ ŚREDNICH OBJĘTYCH PATRONATEM
WYDZIAŁU NAUK O ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU
UNIWERSYTETU PRZYRODNICZEGO W POZNANIU
W ROKU AKADEMICKIM 2014 / 2015
Klasa I Technikum Przemysłu Spożywczego w Poznaniu
-
Ogólne
- Idea patronatu
- Informacje ogólne
- Harmonogram
-
Relacje ze spotkań
- 09.10.2014 Mikrobiologia mięsa i wyrobów mięsnych
Klasa II Technikum Przemysłu Spożywczego w Poznaniu
-
Ogólne
- Idea patronatu
- Informacje ogólne
- Harmonogram
-
Relacje ze spotkań
- 05.12.2013 Wykorzystanie metody niskopolowego NMR w badaniach składników żywności
- 19.02.2014 Jogurt i kefir, czyli zdrowie z kulturą
- 19.02.2014 Kontrola surowców i procesów technologicznych
- 19.02.2014 Nowoczesne laboratorium żywieniowe
- 20.03.2014 Kurczę - palce lizać
- 08.05.2014 Od soku do napoju - aspekt praktyczny i żywieniowy
- 12.06.2014 Chleb, kasze i makarony
- 12.06.2014 Żywność krajów azjatyckich
O wydziale
Oferta dydaktyczna
Studia stacjonarne
- Informacje - studia stacjonarne
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne I stopnia
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne II stopnia
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Anglojęzyczne studia stacjonarne II stopnia
- Towaroznawstwo - Studia stacjonarne I stopnia
- Dietetyka - Studia stacjonarne I stopnia
- Dietetyka - Studia stacjonarne II stopnia
- Analityka żywności - Studia stacjonarne II stopnia
Studia niestacjonarne
© WNoZiZ 2010, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - © Web Design by Flipside Digital, Courtesy Open Web Design