Ogłoszenie o konkursie na finansowanie badań dla Młodej Kadry 2017
Wydziałowa Komisja ds. Nauki ogłasza
KONKURS
na finansowanie badań naukowych lub prac promocyjnych dla młodych pracowników i słuchaczy dziennych studiów doktoranckich (w wieku do 35 lat) na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Fundusz przeznaczony jest na realizację prac promocyjnych, doktorskich i habilitacyjnych, młodych pracowników Wydziału oraz na realizację prac doktorskich słuchaczy dziennych studiów doktoranckich.
Wnioski projektowe (w 3 egzemplarzach) należy przygotować w oparciu o regulamin niniejszego Konkursu (w załączeniu), który został zatwierdzony przez Radę Wydziału w dniu 27.04.2017, wg załączonego formularza, i złożyć w Dziekanacie do dnia 26 maja 2017 roku. Planowany termin ogłoszenia wyników: 29 czerwca 2017 roku.
Liczba finansowanych wniosków zależeć będzie od wielkości dotacji przyznanej dla Wydziału na ten cel. W przypadku przyznania finansowania, Wnioskodawca zobowiązany jest do dostarczenia kalkulacji kosztów projektu w ciągu tygodnia. Wzór kalkulacji dostępny jest w Repozytorium dokumentów UP, Dział Nauki – Wstępna kalkulacja kosztów MN.
Przewodnicząca
Wydziałowej Komisji ds. Nauki
Dr hab. Magdalena Rudzińska, prof. nadzw.
Inne aktualności
- Ogłoszenie o konkursie na finansowanie badań dla Młodej Kadry 2017
- Nagroda Miasta Poznania za wyróżniającą się pracę doktorską dla Przemysława Kowalczewskiego
- Akcja Stażowa Fundacji Rozwoju Talentów
- WYBORY UZUPEŁNIAJĄCE DO RADY WYDZIAŁU
- Fundusz zalążkowy PPNT ponownie inwestuje w chemię, biotechnologię, ICT
- Zapraszamy do udziału w wyborach na członków Samorządu Studenckiego
- Biuletyn MNiSW
- EUROSTUDENT VI
- Rozstrzygnięcie konkursu na finansowanie badań dla młodej Kadry
- Wykład Pana Profesora Heinera Boeina
O wydziale
Oferta dydaktyczna
Studia stacjonarne
- Informacje - studia stacjonarne
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne I stopnia
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne II stopnia
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Anglojęzyczne studia stacjonarne II stopnia
- Towaroznawstwo - Studia stacjonarne I stopnia
- Dietetyka - Studia stacjonarne I stopnia
- Dietetyka - Studia stacjonarne II stopnia
- Analityka żywności - Studia stacjonarne II stopnia