Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia niestacjonarne II stopnia
Program studiów dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia niestacjonarne II stopnia:
Oświadczenia
Wytyczne dotyczące przygotowania pracy dyplomowej
- Egzemplarz pracy dyplomowej przeznaczony dla Dziekanatu (do dokumentacji przebiegu studiów) powinien być napisany czcionką Times New Roman 12pt, z odstępem 1,5, marginesami 4cm - lewy, 1,5 cm - prawy, 3 cm - górny i dolny (tekst podstawowy) i wydrukowany dwustronnie. Oprawa pracy powinna być miękka i klejona.
- Strona tytułowa pracy powinna być zgodna ze wzorem strony tytułowej (do pobrania ze strony Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu).
- Na początku głównego tekstu pracy należy umieścić streszczenie w języku polskim i języku angielskim zgodnie z wzorem streszczenia (do pobrania ze strony Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu).
- Ostatnia strona pracy dyplomowej powinnazawierać oświadczenia (do pobrania ze strony Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu). Oświadczenia należy wypełnić i podpisać we wskazanych miejscach.
- Do wersji drukowanej pracy należy załączyć odpowiednio opisaną markerem płytę CD (imię i nazwisko, kierunek studiów, nr albumu) zawierającą pełen tekst pracy dyplomowej. Zapis na płytę powinien być dokonany w formacie uniemożliwiającym dokonanie poprawek ("tylko do odczytu").
- Pracę dyplomową należy złożyć w terminie określonym przez Dziekana.
- Osoby, które nie złożą pracy magisterskiej we wskazanym terminie lub zaopiniowanego przez promotora podania do Dziekana, z prośbą o przesunięcie terminu złożenia pracy mogą zostać skreślone z listy studentów.
Wszystkie kwestie dotyczące pracy dyplomowej i ukończenia studiów regulują zapisy Regulaminu Studiów Uniwersytetu Przyrodniczego przyjętego Uchwałą nr 251/2015 Senatu UP z dnia 29 kweitnia 2015 roku.
Do pobrania:
- Wzór strony tytułowej
- Wzór streszczenia
- Terminarz dyplomowania
- Wymogi stawiane pracy dyplomowej
- Karta pracy dyplomowej
- Karta recenzji
- Wniosek o zmianę tematu pracy
Kartę pracy dyplomowej oraz kartę recenzji należy drukować dwustronnie.
O wydziale
Oferta dydaktyczna
Studia stacjonarne
- Informacje - studia stacjonarne
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne I stopnia
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Studia stacjonarne II stopnia
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Anglojęzyczne studia stacjonarne II stopnia
- Towaroznawstwo - Studia stacjonarne I stopnia
- Dietetyka - Studia stacjonarne I stopnia
- Dietetyka - Studia stacjonarne II stopnia
- Analityka żywności - Studia stacjonarne II stopnia
Studia niestacjonarne
© WNoZiZ 2010, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - © Web Design by Flipside Digital, Courtesy Open Web Design